Skip to content

Mensen en teams

Ik geef nu dertig jaar leiding aan professionals. Mijn overtuiging is dat goede resultaten vooral komen door de kwaliteiten, drijfveren en motivatie van de medewerkers zelf, in combinatie met een goede onderlinge samenwerking. Zo ontstaat een echt gedeelde aanpak en visie. Werkplezier en resultaten gaan hand in hand.

Coach voor professionals

Ik ben een ervaren coach, vooral voor het vergroten van persoonlijke effectiviteit. Wat drijft je echt? Hoe communiceer je effectief? Wat belemmert je? Ik luister ‘tussen de regels door’ en geef terug wat ik hoor en zie.

Om mijn vaardigheden als coach te vergroten heb ik de training ‘Organic Advisor’ gevolgd. Kern hiervan is dat als we eerlijk naar onszelf en anderen kijken, we goed zien wat we kunnen doen om de kwaliteit van ons leven en werken drastisch te verbeteren. Zie www.transmind.nl.

Mail me als je een coach zoekt en als je denkt dat mijn benadering bij je past.

Mensen die ik heb gecoacht zeggen over me:

“Arie geeft een sfeer van ruimte en rust. De sfeer helpt om geconcentreerd over wezenlijke zaken te praten en reflecteren.”

“Empatisch, direct, toegankelijk, veel ervaring”

Training acquisitie voor onderzoekers en deskundigen

Kenniswerkers zijn vooral gemotiveerd voor de inhoudelijke uitdagingen van hun werk. En terecht! Toch werken veel onderzoekers en adviseurs in een organisatie waarin ze hun werk moeten ‘verkopen’ aan opdrachtgevers. Niet altijd voelen ze zich hier prettig bij en niet altijd komt er voldoende betaald werk. Deze training heb ik speciaal ontwikkeld voor inhoudelijke experts en adviseurs die hun eigen ‘verkoop’ willen verbeteren. Ik heb deze training inmiddels zo’n twintig keer gegeven en de deelnemers zijn steevast enthousiast.

De training duurt twee of drie dagdelen. Mail me als je meer informatie wilt ontvangen over deze training in acquisitie vaardigheden.

Back To Top